Søk
 

Hovedside
Om Davido
Engasjere Davido?
Bilder
Buktaling
Tryllekurs
Mentor og coach
Utleie av rekvisitter
Trylle-interessert?
Due-oppdrett
Kontakt Davido

Generell info om å engasjere Davido:

Hvem som helst kan engasjere Davido: firmaer, 17.mai-komitéer, organisasjoner og selfølgelig private. Davido kan tilby alt fra et enkelt lite show til en komplett stor scene-oppsetning.

Hva koster det å engasjere Davido?

Bare ta kontakt og gi utførlig opplysning om arrangementet, så får dere et pristilbud på deres ønske som er gratis og uforpliktende.

Kan Davido engasjeres til private bursdager?

Svaret er JA! Davido opptrer stadig i 90-årslag, barnebursdager, utdrikningslag... Hvis dagen skal reserveres lang tid på forhånd må dere beregne å måtte betale et "normalt" honorar. Men hvis dere har anledning å ta ting litt mer på sparket, anbefaler vi at dere tar kontakt en ukes tid før festen, så kan Davido komme til dere for en svært hyggelig pris hvis dagen er ledig. 

Scene, lyd lys osv.

Trylling er en visuell underholdningsform. Alle må kunne SE. Davido trenger ikke nødvendigvis å stå på en scene, men det er viktig at alle kan se ham, hvertfall fra livet og opp. Som regel medbringer vi eget lydanlegg, som er tilpasset størrelsen på lokalet. Vi har stort nok anlegg til et stort sirkustelt eller til uteforestilling. Er det er profesjonelt PA-anlegg på stedet, kan vi koble på egen mottager til trådløs mikrofon. 

Dersom lysforholdene ikke er tilfredstillende, rigger vi medbrakte lyskastere. Om bakgrunnen er forstyrrende, kan vi rigge opp en bakgrunnskulisse. Er det snakk om et størres show, rigger vi alltid kulisser, lys og lyd. Om dere booker Davido, kan lyd- og ev. lysanlegget leies for det øvrige arrangementet innen samme dag for et lite pristillegg. Dette vil være til brøkdelen av prisen det pleier å koste av et lys-og lydfirma. 
 

 
Nyheter:
Tryllekurs i Trikkehallen på Kjelsås - 22./23.februar!

Webdesign